Daladräkt

Returer och reklamationer

Vänligen kontakta oss på butik@daladrakt innan du returnerar en vara. Vi på Daladräkt vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Därför har du alltid öppet köp och ångerrätt i 14 dagar, vilket är i enlighet med den lagstadgade ångerfristen. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick dvs. att den ej är använd. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella tags. Om en vara är felexpedierad eller felaktig står vi självklart för returportot. Se till att förse oss med dina kontaktuppgifter samt eventuellt spårningsnummer för paketet. Vi rekommenderar att du skickar tillbaka varan i ett spårbart paket och du ska behålla kvittot på försändelsen då du själv är ansvarig för försändelsen till dess att den ankommer oss.
Observera att det kan ta upp till 7 arbetsdagar för oss att behandla din retur.

Returadress:

Daladräkt AB
Erik Dahlbergsgatan 43
115 34 Stockholm
Sweden

Byten

Vill du byta storlek eller vara? Kontakta oss på shop@daladrakt med din kontaktinformation, information om vilken vara du återsänder och önskar byta, information om vilken vara du önskar byta till, och sänd den vara du vill byta ut till vår returadress. Vi skickar den nya varan så fort vi kan då vi tagit emot försändelsen från dig.

Skadad vara

Om du upptäcker att en vara är skadad eller på annat sätt felaktig, kontakta genast oss på shop@daladrakt.se

Ej utlösta paket

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur- jämte hanteringskostnad.